Producten

REDKEN


Redken, opgericht in 1960, is hét revolutionaire merk op het gebied van styling en haarverzorging. Inmiddels is Redken te verkrijgen in maar liefst 43 landen!

De volledige naam luidt ‘Redken 5th Avenue NYC'. De naam van het Amerikaanse merk zegt al genoeg, de creativiteit die naar voren komt in dit merk is opgedaan vanuit het straatbeeld van New York. Redken haircare biedt wetenschappelijke oplossingen voor alle haarproblemen, haartypes en haartexturen. De ingrediënten zorgen voor bewezen werkzaamheid en voordelen. Elke formule heeft een op maat gemaakte concentratie van ingrediënten om het juiste niveau van effectiviteit en eindvoordeel te bereiken in het haar. De formules zijn geoptimaliseerd met een gebalanceerde pH om de integriteit van het haar te respecteren en te behouden. Ook zet Redken zich in voor een duurzamere wereld. Zo hebben zij hun verpakkingen aangepast naar een meer moderne en duurzame verpakking. Redken's nieuwe flessen brengen een spannende nieuwe look met dezelfde geweldige formules en alle Redken haarverzorgingsflacons zijn gemaakt van ten minste 93% gerecycled plastic!

ROZE AVENUE


Roze Avenue is een lifestyle merk dat gespecialiseerd is in haar producten met de gerichte aandacht aan het welzijn van de wereld en de natuur. De producten zijn daarom 100% VEGAN, dierproefvrij, CO2 neutraal en het merk maakt gebruik van recycled packaging. Geïnspireerd en gemaakt door een groep toegewijde haarstylisten over de hele wereld. Vanaf het eerste moment dat je je favoriete Roze product uitprobeert, realiseer je je dat Roze Avenue anders is dan anders.


Alle producten zijn gebaseerd op schone en effectieve formules. Duurzame schoonheid, sociale verantwoordelijkheid en betaalbare luxe.


Vind alles wat je nodig hebt voor de perfecte haarverzorgingsroutine met het uitgebreide assortiment van producten die het zware werk doen, zodat jij dat niet hoeft te doen. Je zult in een oogwenk beseffen dat Roze Avenue voor jou is gemaakt.